Continue
Buy 1 Get 1 Free, Happy 420! Kauppa

Fast Buds voittaa American Autoflower Cup 2023 -kilpailun

1 year ago
Fast Buds vie 1. sijan Kaliforniassa järjestetyn American Autoflower Cupin ensimmäisessä kilpailussa!

Ilmoitamme ylpeänä, että vuonna 2023 meillä oli ilo osallistua AAC-kilpailuun, ensimmäiseen amerikkalaiseen kilpailuun, joka on omistettu vain itsekukkiville lajikkeille. American Autoflower Cup antoi meille mahdollisuuden kilpailla Yhdysvaltojen parhaita kasvattajia, itsekukkivien jalostajia ja lajikkeita vastaan, jotka asettivat korkeimmat laatustandardit. Mahdollisuus paitsi kilpailla rinnakkain parhaiden parhaiden kanssa myös viedä kotiin useita palkintoja on meille kunnia, joten haluaisimme esitellä viimeisimmät palkitut kantamme kaikille asiakkaillemme, faneillemme ja tukijoillemme:

On sanomattakin selvää, että olemme iloisia voidessamme osallistua AAC 2023 -tapahtumaan ja nähdä, miten pitkälle itsekukkivien yhteisö on edennyt. Kuten olemme maininneet aiemminkin, nämä palkinnot vahvistavat, että kaikki se aika ja kova työ, joka on käytetty markkinoiden parhaiden itsekukkivien kasvattamiseen, on tunnustettu ja arvostettu tukijoidemme, asiakkaidemme ja faniemme keskuudessa ympäri maailmaa.

AAC 2023 -kilpailun voittajien haastattelu.

Meillä on aina ollut suuria toiveita kaikkien näiden kolmen lajikkeen suhteen, sillä ne ovat osoittaneet vaikuttavia tuloksia jalostustesteissä ja valinnoissa, mutta niiden virallistaminen palkintojen muodossa on valtava asia, sillä se osoittaa, että olemme oikealla tiellä ja teemme oikeita asioita.

1. American Autoflower Cup

American Autoflower Cup (AAC) järjestettiin Green Streetillä Los Angelesin sydämessä, Kaliforniassa, ja sen tarkoituksena oli nostaa valokeilaan parhaat itsekukkivien kasvattajat ja itsekukkivat lajikkeet ja antaa valta ihmisille, jotka äänestivät Yhdysvaltojen parhaista itsekukkivista lajikkeista, ja nostaa parhaat lajikkeet tuntemattomuudesta huipulle.

Fast Buds voittaa AAC 2023 -kilpailun!

Ensimmäinen American Autoflower Cup -kilpailu.

Tapahtuma avasi ovensa parhaille tuotemerkeille ja kasvattajille, jotka haluavat tavata muita itsekukkivien harrastajia ja tutustua maailman uusimpiin ja parhaimpiin itsekukkiviin lajikkeisiin nauttien hyvästä musiikista ja vielä paremmasta ruohosta.

Palkintoseremonia pidettiin 28. päivä, ja tiimillämme oli hauskaa, kun paikallinen DJ soitti parhaita hiphop-settejä ennen kuin paikallinen artisti Kennedy Williams esitti parhaita hittejään ja varmisti, että kaikilla oli hauskaa, ennen kuin maailma sai tietää American Autoflower Cup 2023 -kilpailun uusimmat voittajat.

Tuomareiden piti polttaa ja äänestää parasta aromin, maun, ulkonäön ja yleisen kokemuksen perusteella.

Kannabismarkkinoiden jokaiselta sektorilta tulevat tuomarit maistelivat kaikkia kilpailuun osallistuneita tuotteita ja äänestivät parhaista parhaita aromin, maun, vaikutuksen ja kokonaiskokemuksen perusteella, minkä jälkeen AAC:n isännät saivat tehtäväkseen toimittaa tulokset. Fast Buds voitti luonnollisesti kolme palkintoa, mikä osoittaa lajikkeidemme eteen tehdyn kovan työn ja kannattajiemme arvostuksen.

2. Fast Buds: Moninkertaisesti palkittu siemenpankki

Juontaja Angela Mazzanti julistaa voittajat.

Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut, että se olisi ollut helppoa, päinvastoin. American Autoflower Cup oli kaikkien aikojen ensimmäinen puhtaasti itsekukkiville lajikkeille omistettu kilpailu vain Kaliforniassa, mikä ei tarkoittanut ainoastaan sitä, että AAC herättäisi paljon huomiota ja näin ollen myös kasvattajia, vaan myös sitä, että osallistujat asettaisivat korkeimmat standardit.

Poikkeuksetta kaikkien kilpailijoiden oli läpäistävä tiukat testit, jotka valitettavasti johtivat muutamien kilpailijoiden hylkäämiseen, mutta tämä tarkoitti sitä, että vain parhaista parhaimmat kilpailivat ja saivat mahdollisuuden voittaa. Onneksi asiat sujuivat odotettua paremmin, ja kolme uusinta tuotostamme on palkittu American Autoflower Cup 2023 -kilpailussa.

Strawberry Gorilla Auto -laboratoriotesti.

Tiimimme oli erittäin iloinen kuullessaan, että Banana Purple Punch Auto oli voittanut 1. sijan 'Best Indica' -kategoriassa, ja vielä enemmän innoissaan, kun he ilmoittivat, että Strawberry Banana Auto ja Gorilla Punch Auto olivat voittaneet 1. ja 2. sijan 'Best Sativa' -kategoriassa. Kaikesta kovasta työstä ja ponnisteluista huolimatta emme koskaan odota saavamme näin arvostettuja palkintoja, joten nämä tulokset yllättivät meidät.

Fast Budsin Gorilla Punch, Strawberry Gorilla ja Banana Purple Punch voittavat AAC 2023 -kilpailun.

Meillä oli kuitenkin jonkinlainen käsitys siitä, kuinka hyviä nämä lajikkeet olivat, koska osa niistä oli jo palkittu muissa kilpailuissa ja myös siksi, että yleisö rakasti niitä alusta alkaen, sillä niiden vankka genetiikka, kovat vaikutukset, korkea THC-pitoisuus ja ainutlaatuinen terpeeniprofiili tekevät niistä ainutlaatuisia ja erinomaisen esimerkin siitä, mihin nykyaikaiset itsekukkivat pystyvät.

Mutta emme lopeta tähän. Teemme aina kovasti töitä ja pyrimme saamaan yhä enemmän palkintoja, joten pysykää kuulolla, kutsumme teidät kaikki mukaan tekemään historiaa yhdessä! Sillä välin voit tutustua kaikkiin mestareihimme: Banana Purple Punch Auto, Strawberry Gorilla Auto, ja Gorilla Punch Auto ja kokeile näitä palkittuja genetiikoita itse!