Reviews

Read all Homegrown Cannabis reviews and opinions. Like you, we want to know what matters, so we can keep improving our products and services. All our reviews and opinions are from real customers.


J
Ja
Reviewed 23 lutego
Kozak
Suszą się smak zajebisty. Całe pokryte trichomami. Z liści zrobiłem bubble hash. Polecam.
1 people found this helpful
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
P
Patol
Reviewed 19 kwietnia 2021
Lemon ak
Piękne krzaki, potrzebowały 10 tygodni, bardzo duze zbiory,okolo 150g z krzaka,,jedna z moich ulubionych od fast buds, polecam.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
T
Tanenbaum
Reviewed 13 kwietnia 2021
naprawde super
Postanowiłam zrobić dry ice z pąkami, które uzyskałam. Prawdopodobnie najsłodszy pachnący kief, jaki kiedykolwiek wyekstrahowałam. Cieszę się, że mam więcej tych nasion :D Nie tylko polecam tę odmianę, ale na pewno będę ją uprawiać ponownie.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
I
Isbrecht
Reviewed 13 kwietnia 2021
Zachwycony!
Jeszcze nie zaczeła kwitnąć a już mogę poczuć ten zapach...
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
S
Suprenant
Reviewed 13 kwietnia 2021
nie wierze haha
Zaczynając faze kwitnienia ma już żywicę, nie mogę się doczekać zbiorów!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
P
Pfautz
Reviewed 13 kwietnia 2021
Uwielbiam !!!
Bardzo lubię Wedding, ale z tą mieszanką wyszliście sami z siebie! białe pąki i liście w niesamowitych odcieniach, bardzo wam dziękuję fastbuds!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
B
Batun
Reviewed 13 kwietnia 2021
Takie se
ogromna ilość żywicy, ale pąki nie są za duże... wydaje się gotowa do obcięcia, ale mam nadzieje, że pąki trochę przytyją w ciągu następnych kilku dni ...
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
V
Verela
Reviewed 13 kwietnia 2021
zobaczymy
Właśnie zasadziłam na razie wszystko ok zobaczymy co będzie dalej, to mój pierwszy raz hehe
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
F
Feith
Reviewed 13 kwietnia 2021
dobrze
Super kiełkowanie wyszło mi 5/5
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
L
Lempe
Reviewed 13 kwietnia 2021
ok!
Na razie bez problemowo, rośnie wspaniale
1 people found this helpful
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
V
Vitek
Reviewed 13 kwietnia 2021
najlepsze
bardzo podobny do ziemistego i ciastowatego smaku, mogę was zapewnić, że jest jedną z najlepszych rzeczy które kiedy kolwiek paliłęm
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
S
Svenningsen
Reviewed 13 kwietnia 2021
dobre
Jestem bardzo zadowolony z tej dziewczyny bez kitu super robota FASTBUDS !!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
H
Herder
Reviewed 13 kwietnia 2021
olbrzym
Rośnie większa niż się spodziewałam
1 people found this helpful
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
A
Astorga
Reviewed 13 kwietnia 2021
Zajebista
Dokłada gramy na wagę z dnia na dzień! haha
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
L
Lacina
Reviewed 13 kwietnia 2021
Zajebista
od kąd spróbowałem jedna z moich ulubionych odmian, jak nie ulubiona xd
1 people found this helpful
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
B
Biello
Reviewed 13 kwietnia 2021
dyskrecja przede wszystkim
Szybka i dyskretna wysyłka, dzięki
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
B
Bartha
Reviewed 13 kwietnia 2021
mocne uderzenie xd
Uderza bardzo mocno! Naprawdę twarde i gęste pąki
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
R
Radakovich
Reviewed 13 kwietnia 2021
szybkie i łatwe
Jak dotąd bardzo łatwe i bez problemowe. Naprawdę czekam następnych tygodni wzrostu. Ostatnie 2 były fenomenalne.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
W
Whisby
Reviewed 13 kwietnia 2021
mroźna żywicaa
Żywica na pąkach wygląda jak nie z tej planety.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
B
Bunn
Reviewed 13 kwietnia 2021
ogieńnnn
Właśnie do mnie dotarły, zobaczymy jak będzie. Szczepy Fastbuds są zawsze ogień więc jestem pewny, że teraz też tak będzie
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
Mistler
Reviewed 13 kwietnia 2021
myśle że wali mocno :D
Bardzo ostro pachnie owocami i diesel. Nie mogę się już doczekać, spróbować
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
Y
Yore
Reviewed 13 kwietnia 2021
:P
Właśnie kupiłem, nie mogę się doczekać aż dojdzie!! :D
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
T
Trevisan
Reviewed 13 kwietnia 2021
Super
Strasznie łatwa do kiełkowania po 24 h moczenia pękła.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
X
X. Verified customer
Reviewed 30 listopada 2020
46 dzien
piękności
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
K
kaki
Reviewed 4 listopada 2020
NICEEE!!!
Smakuje naprawdę wyśmienicie. Bardzo owocowa odmiana! Jaram to po południu i bardzo się odprężam. Produkcja nie jest najlepsza, Świetny gust!!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
MarysiaZdzisia
Reviewed 4 listopada 2020
Cool
Łatwa w uprawie, produkuje niewiele, tak ok 20 / 30g na roślinę, ale pędy są całe obsypane błyszcącymi kryształkami.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
T
tykiel
Reviewed 4 listopada 2020
jak ja :)
Intensywny aromat i bardzo dobry haj! Szybka i łatwa w uprawie, świetna dla początkujących takich jak ja :) CIAMAJDY GÓRA hahah
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
B
Boczuś
Reviewed 4 listopada 2020
Fastbuds
Różnorodność jest niesamowita!! Wzrost jest porządny i gęsty, a pąki bardzo szybko stają się ogromne. Polcecam tą firme, bo to nie pierszwe pestki, które mam od nich
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
K
Krystian
Reviewed 4 listopada 2020
SUPER
Zamówienie dostarczone na czas, dostawa bardzo miła. Więc pozostało tylko dbać o tę dziewczynkę.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
D
DawidMichalczuk
Reviewed 4 listopada 2020
Hejo
Bardzo ładnie wyglądają neonowozielone pąki z dużymi pomarańczowymi włoskami wychodzącymi z pąków! Super wygląd!! Pachnie raczej słodko, a jara się bardzo gładko i ma przyjemny mieszany szum smakowy i do głowy!!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
S
Seweryn
Reviewed 4 listopada 2020
Super
Ta roślina to bestia, jest absolutnie świetna. Jak dotąd spektakularna pod każdym względem. Układa się niesamowicie, pięknie pachnie i nie wykazuje oznak żadnego problemu!!.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
J
jammiiin
Reviewed 4 listopada 2020
Wrócę
Jest bardzo łatwa w uprawie i produkuje dużą centralną colę, otoczoną masywnymi pąkami również na bocznych gałęziach. Jest bardzo lepka, całkowicie pokryta szronem. Dzięki FastBuds będę zamawiać więcej takich ananasów!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
G
gangganja
Reviewed 4 listopada 2020
Hej
Jestem pod ogromnym wrażeniem G14! Stwarza piękne, grube pąki!!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
Z
Zjeenie
Reviewed 4 listopada 2020
100pro!!!
Rósł i rósł !! W końcu wypuścił kilka masywnych ogonów i mnóstwo pąków. Haj jest najwyższy, jakiego kiedykolwiek doświadczyłem, a to naprawdę coś trudnego!! Smak jest bardzo przyjemny.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
Mariusz
Reviewed 4 listopada 2020
Oki
Ten był dość trudny do utrzymania dobrej hodowli, ale ogólnie pachnie naprawdę dobrze i jest bardzo lepki, więc czuje moc!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
G
Gurke
Reviewed 4 listopada 2020
Dzieki
Pąki zaczęły zmieniać kolor na pomarańczowy, a zapach zdecydowanie zaczął się wzmacniać. Wygląda dobrze, nawet bardzo dobrze! Dziekuję ekipie Fastbuds za szybką i bezpieczną wysyłke
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
S
Szalony
Reviewed 4 listopada 2020
polecam!
Bardzo dobra i silna odmiana, w smaku haju i uprawie!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
G
Gutek
Reviewed 4 listopada 2020
Spoczko
Kupiłem jedno nasionko a dostałem dwa !! Super sprawa, szybko dotarła paczusia. Wypowiem się jeszcze na temat jak będę tnąć
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
L
Laura
Reviewed 4 listopada 2020
Jest ok!
Bardzo szybko dociera i w dyskretnym opakowaniu !!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
W
Waverly
Reviewed 3 listopada 2020
Jakosc
Wyjątkowy i złożony smak, najlepiej spożyć późnym wieczorem, doskonale działa na sen. Spróbuję wyhodować jeszcze kilka takich fenotypów, ale tym razem spróbuję polepszyć uprawę, ale uwierz mi, że jest tam jakość!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
L
Lisowski
Reviewed 3 listopada 2020
Super !!
Odmiana jest dobra, po wyschnięciu bardzo ładne nuty cytrusowe i kwiatowe. Zaraz po ścięciu i powieszeniu do wyschnięcia pachniał jak mango przez około 4-5 dni. Jeśli znasz żółte lody Solero, wiesz o co mi lotto :D
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
H
HullettDominik
Reviewed 3 listopada 2020
Polceam
Piękne jasnozielone pąki z jasnopomarańczowymi słupkami. Cudowny zapach, ale nie najgęstsze bryłki (najprawdopodobniej moja wina), ale zdecydowanie trzymam się genetyki fastbudów przez kilkanastępnych hodowili!! Polecam
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
mariusz
Reviewed 3 listopada 2020
Fajnie
Bardzo ładnie wyglądające neonowozielone pąki z dużymi pomarańczowymi włoskami wychodzącymi z pąków!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
R
Rudydzik
Reviewed 3 listopada 2020
C4 Matic!!!
Wszystkie jej pąki były grube i gęste. Nawet basy były dla nich dobrej wielkości, poleciłbym ten szczep, jeśli dopiero zaczynasz. Nigdy nie sprawiła mi żadnego problemu. Ma te ładne, śliczne czerwonawe pąki. Ma niesamowity zapach. Układało się nam naprawdę dobrze. Jeśli chcesz wyhodować gęste i ładne topy o dobrym smaku, polecam C4 Matic!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
Matrix
Reviewed 3 listopada 2020
Uwielbiam !!!
Ta odmiana uderzyła mnie mocniej niż jakakolwiek odmiana, którą uprawiałem do tej pory. Fajnie było patrzeć, jak rośnie i zbiera puszyste lepkie pąki. Uwielbiam was !!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
O
Oberdick
Reviewed 3 listopada 2020
mniami
Lepkie, puszyste pąki nie są gęste, ale pachną absolutnie pysznie.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
P
Przemek
Reviewed 3 listopada 2020
okii
Niektóre fenotypy są ciemnoniebieskie / czarne. Bardzo ciekawe i pyszne!!
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
R
Radosław
Reviewed 3 listopada 2020
Happy
Jej wygląd jest bardzo efektowny, bardzo wdzięczny, a także dobry !
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
K
Krzysztof
Reviewed 3 listopada 2020
moja wina!
Zwykle mam wielkie szczęście z nasionami fastbuds, ale z 6 różnych odmian, które wyrosłem z ich linii, ta wypadła najgorzej. Inne rośliny w namiocie tej samej marki były ogromne, a ta była o połowę mniejsza z lekkimi, przewiewnymi pąkami, które nigdy się nie wypełniły. Wszystkie pąki były ciemnofioletowe, prawie czarne, więc myślę, że mogło być dla niej za gorąco czy coś...
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
M
Masełko
Reviewed 3 listopada 2020
<(
Robiły się za duże na mój namiot. Poza tym jakość jest doskonała. Świetny smak i naprawdę mocny.
ludzie uznali to za pomocne
Komentarz
Zgłoś nadużycie
1 2 3 4